telefoon

+31.643942904

E-mail

support@skinlightcreme.nl

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

 

Neem contact met ons op

Heb je vragen over ouderdomsvlekken, Skinlightcreme of onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens:

 • E-mail: support@Skinlightcreme.nl

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over ouderdomsvlekken, Skinlightcreme of onze diensten? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen, wellicht staat jouw vraag er al tussen:

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over ouderdomsvlekken, Skinlightcreme of onze diensten? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen, wellicht staat jouw vraag er al tussen:

  • Wat zijn de risicofactoren voor het ontwikkelen van ouderdomsvlekken?

   De belangrijkste risicofactoren voor het ontwikkelen van ouderdomsvlekken zijn:

   • Leeftijd: ouderdomsvlekken komen vooral voor bij mensen ouder dan 50 jaar
   • Zonlicht: blootstelling aan zonlicht is een belangrijke oorzaak van ouderdomsvlekken
   • Huidtype: mensen met een lichte huid hebben een hoger risico op ouderdomsvlekken dan mensen met een donkere huid
  • Kan ik ouderdomsvlekken voorkomen door een gezonde levensstijl te hebben?

   Een gezonde levensstijl kan helpen om ouderdomsvlekken te voorkomen, maar het is geen garantie. Het is belangrijk om regelmatig te bewegen, gezond te eten en blootstelling aan zonlicht te vermijden om de huid gezond te houden.

  • Kan ik ouderdomsvlekken behandelen met een chemische peeling?

   Ja, een chemische peeling kan helpen om ouderdomsvlekken te verminderen. Bij deze behandeling wordt een chemische stof op de huid aangebracht die de bovenste laag van de huid afschilfert, waardoor ouderdomsvlekken minder zichtbaar worden.

  • Kan ik ouderdomsvlekken behandelen met een laserbehandeling?

   Ja, een laserbehandeling kan helpen om ouderdomsvlekken te verminderen. Bij deze behandeling wordt een laser gebruikt om de pigmentvlekken op de huid te verwijderen.

  • Is het mogelijk om ouderdomsvlekken te behandelen met huismiddeltjes?

   Er zijn verschillende huismiddeltjes die kunnen helpen om ouderdomsvlekken te verminderen, zoals citroensap, yoghurt en honing. Echter, deze middeltjes zijn vaak minder effectief dan professionele behandelingen en kunnen de huid ook irriteren.

  • Hoe lang duurt het voordat ik mijn Skinlightcreme ontvang?

   Wij doen ons best om de Skinlightcreme zo snel mogelijk te verzenden. De levertijd is doorgaans 1-3 werkdagen binnen Nederland. Houd er echter rekening mee dat het tijdens drukke periodes langer kan duren voordat je je bestelling ontvangt.

  • Kan ik mijn Skinlightcreme retourneren?

   Ja, je kunt je Skinlightcreme retourneren als je niet tevreden bent met het product. Neem contact met ons op via support@Skinlightcreme.nl om de retourzending te regelen.

  • Welke betaalmethoden accepteren jullie?

   Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, creditcard, PayPal en bankoverschrijving. Kies de betaalmethode die het beste bij jou past tijdens het afrekenen.

  • Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

   We vinden het erg vervelend als je een klacht hebt over onze producten of diensten. Neem contact met ons op via support@Skinlightcreme.nl en we zullen ons best doen om de situatie op te lossen.

Geverifieerd door MonsterInsights